Praktijk@BalansWat onze klanten zeggen

Femke

‘Allereerst vind ik Marlies een heel fijn mens. Gevoelig, wijs, warm, inlevend en meedenkend.

Deze punten maken dat de behandeling automatisch heel persoonlijk afgestemd is.

Voor zowel mijn dochtertje als voor mijzelf heeft Marlies veel betekend. Ze heeft een ‘volle gereedschapskist’ waaruit ze (uiteraard samen met de armtest) de beste behandeling kiest voor dat moment.

Mijn hulpvraag lag vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en tijdens en na mijn bezoeken aan Marlies heb ik veel helderheid en groei ervaren. Ik gun iedereen een bezoekje aan Marlies!’

Ivy

Waar we al maanden topte met stoelgang klachten van onze dochter (3jr) veranderde het e.a.  tijdens het gesprek met Marlies al. Op een kleine terugval waar Marlies ons weer direct hielp hebben we het weer volledig onder controle. Een grote zorg waar we niet (goed) werden geholpen in de reguliere zorg hebben we nu zonder medicijnen een oplossing voor gevonden. Niet twijfelen gewoon gaan, slechter kan het er niet door worden.

Karin

De sessies bij Marlies zijn elke keer weer een mooie ontdekkingstocht naar meer bruikbare inzichten en tools.

Dankbaar en nederig kom ik elke keer weer tot de ontdekking welke wijsheid je eigen lichaam eigenlijk heeft, en zo mooi dat Marlies de vertaal sleutel heeft om belemmerende patronen boven water te krijgen.

Ook de sessies met Live de connectie zijn heel bijzonder en geven inzicht in familiepatronen en wat je belemmerende patronen zijn en waar ze eventueel vandaan komen.

Eigenlijk gun ik iedereen eens een ervaring met een sessie met Marlies.

Sanne

Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Marlies is kundig en haar ervaring is in alles te merken. Ze is erg flexibel en creatief. Geen verhaal en persoon is hetzelfde en zo ook geen behandeling. Daarnaast is Marlies heel invoelend en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ook de liefde voor haar vak straalt er vanaf.

Ik heb het als heel bijzonder ervaren. De uitkomsten van de sessies had ik nooit vooraf kunnen bedenken, maar waren zo passend en hebben mij enorm vooruit geholpen.

Ik zou het iedereen aanraden!

J

Toen ik een beetje overliep met van alles en nog wat kreeg ik het advies om eens een afspraak met Marlies te maken. Ik heb dat gedaan en het hielp mij direct van een aantal klachten af. Enkele concrete voorbeelden: mijn ijzeropname was al jaren te laag. De medische wereld kon mij helpen door middel van medicijn gebruik. Desondanks bleef de opname schommelen. Marlies wist mij te vertellen hoe het kwam dat mijn ijzer te laag was. Met behulp van haar hebben we dat aangepakt en nu is mijn ijzeropname goed. Ook had ik al zo’n 20 jaar last van mijn nek en schouder. Daarvoor heb ik diverse behandelingen gehad die mij tijdelijk verlichting gaven. Mijn eerste bezoek aan Marlies was Herfst 2018 en sinds dat eerste bezoek heb ik geen last meer gehad.

Marlies heeft mij geleerd dat klachten vaak samenhangen met signalen die mijn lichaam afgeeft. De medische wereld helpt mij mijn klacht te onderdrukken. Marlies helpt mij de oorzaak van de klacht aan te pakken. Door Marlies ben ik beter naar mijzelf gaan luisteren, mijzelf beter gaan leren kennen en weet ik dat ik mijzelf nog zoveel beter kan gaan leren kennen met hulp van Marlies.

Renée

Beeldbellen een goed alternatief.
Marlies kon mij goed helpen via een beeldbel-consult. Dit is een goed alternatief tijdens de corona-crises. Zeer tevreden!

Marleen

Ik ervaar de hulp van Marlies als meedenkend, oordeelloos en empathisch. De tips die ik krijg, zijn goed uitvoerbaar.Ik kom eigenlijk altijd met een vol hoofd en hart terug van een sessie.

Dominique

Ik wist natuurlijk helemaal niet wat ik kon verwachten, maar vond het echt een hele bijzondere ervaring. Ik ben veel meer te weten gekomen hoe ik tegen mezelf aankijk en dat soort dingen. Het heeft me wel echt geholpen, en denk er nog vaak aan terug.

Marlies heeft Dominique geholpen met haar examenstress voor het rijbewijs en ze is die keer ook geslaagd!  

Annette

Ongeveer 7,5 jaar geleden maakten wij voor het eerst kennis met Marlies en Ester. Destijds voor de allergieën van onze hond. Inmiddels aardig wat jaren verder zijn ook mijn zoons en ikzelf voor uiteenlopende klachten bij hen geweest en met succes!  Mocht er nu iets zijn dan aarzelen wij niet wie wij bellen voor een afspraak. Het zijn echt toppers!