Praktijk@Balans

Wat onze klanten zeggen

Sanne

Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Marlies is kundig en haar ervaring is in alles te merken. Ze is erg flexibel en creatief. Geen verhaal en persoon is hetzelfde en zo ook geen behandeling. Daarnaast is Marlies heel invoelend en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ook de liefde voor haar vak straalt er vanaf.

Ik heb het als heel bijzonder ervaren. De uitkomsten van de sessies had ik nooit vooraf kunnen bedenken, maar waren zo passend en hebben mij enorm vooruit geholpen.

Ik zou het iedereen aanraden!

J

Toen ik een beetje overliep met van alles en nog wat kreeg ik het advies om eens een afspraak met Marlies te maken. Ik heb dat gedaan en het hielp mij direct van een aantal klachten af. Enkele concrete voorbeelden: mijn ijzeropname was al jaren te laag. De medische wereld kon mij helpen door middel van medicijn gebruik. Desondanks bleef de opname schommelen. Marlies wist mij te vertellen hoe het kwam dat mijn ijzer te laag was. Met behulp van haar hebben we dat aangepakt en nu is mijn ijzeropname goed. Ook had ik al zo’n 20 jaar last van mijn nek en schouder. Daarvoor heb ik diverse behandelingen gehad die mij tijdelijk verlichting gaven. Mijn eerste bezoek aan Marlies was Herfst 2018 en sinds dat eerste bezoek heb ik geen last meer gehad.

Marlies heeft mij geleerd dat klachten vaak samenhangen met signalen die mijn lichaam afgeeft. De medische wereld helpt mij mijn klacht te onderdrukken. Marlies helpt mij de oorzaak van de klacht aan te pakken. Door Marlies ben ik beter naar mijzelf gaan luisteren, mijzelf beter gaan leren kennen en weet ik dat ik mijzelf nog zoveel beter kan gaan leren kennen met hulp van Marlies.

Annette

Ongeveer 7,5 jaar geleden maakten wij voor het eerst kennis met Marlies en Ester. Destijds voor de allergieën van onze hond. Inmiddels aardig wat jaren verder zijn ook mijn zoons en ikzelf voor uiteenlopende klachten bij hen geweest en met succes!  Mocht er nu iets zijn dan aarzelen wij niet wie wij bellen voor een afspraak. Het zijn echt toppers!

Renée

Beeldbellen een goed alternatief.
Marlies kon mij goed helpen via een beeldbel-consult. Dit is een goed alternatief tijdens de corona-crises. Zeer tevreden!

Marleen

Ik ervaar de hulp van Marlies als meedenkend, oordeelloos en empathisch. De tips die ik krijg, zijn goed uitvoerbaar.Ik kom eigenlijk altijd met een vol hoofd en hart terug van een sessie.

Samantha (9 jaar)

Ik heb tegen de kinderen in mijn klas gezegd wat Ester doet. Ze drukt op mijn arm en dan geeft  mijn arm het antwoord. Als ik hem sterk tegen kan houden zegt mijn arm : ja en als hij zomaar naar beneden schiet zegt mijn arm nee. Dat vond ik heel grappig en het antwoord klopte ook elke keer. Ik  weet nu waarom ik zo vaak buikpijn had.

Ik kreeg een oefening mee die ik soms met mama doe maar ook soms alleen. Ook een flesje met druppeltjes kreeg ik. Die neem ik twee keer op een dag.

Door de oefeningen en de druppeltjes heb ik nu helemaal geen buikpijn meer en kan ik ook weer veel beter slapen.  Heel erg bedankt!

Marjolein

Al 20 jaar heb ik erg veel last van hooikoorts klachten, ik slikte 2 tabletjes per dag, want 1 hielp niet meer en met pieken had ik ook oogdruppels en neusspray nodig. Ik was ook heel erg moe.
Door de allergie behandelingen, hoef ik geen tabletten meer in te nemen en heb ik veel meer energie!

Dominique

Ik wist natuurlijk helemaal niet wat ik kon verwachten, maar vond het echt een hele bijzondere ervaring. Ik ben veel meer te weten gekomen hoe ik tegen mezelf aankijk en dat soort dingen. Het heeft me wel echt geholpen, en denk er nog vaak aan terug.

Marlies heeft Dominique geholpen met haar examenstress voor het rijbewijs en ze is die keer ook geslaagd!  

Corien

Ester heeft met met behulp van Kinesiologie geholpen meer inzicht in mezelf te geven.

Toen ik last had van huiduitslag was 1 sessie nodig om de  oorzaak vast te stellen en op te lossen. Voor andere vragen had ik meer tijd nodig: zowel met Ester als zelf. Hoe dan ook Kinesiologie helpt me met het leggen van mijn persoonlijke puzzels: Soms door missende stukje te vinden, soms door samen de puzzel te leggen.

Paulien

Ik ben heel blij dat mijn vriendin mij naar jullie doorverwees! Al twee jaar was ik ontzettend moe en daardoor zat ik ook niet lekker in mijn vel. Ondanks een aantal bezoeken aan de huisarts en verschillende onderzoeken werd maar niet duidelijk waardoor dit kon komen.

Tijdens het eerste bezoek werd al duidelijk dat de ziekte van Pfeiffer die ik jaren daarvoor al eens doorgemaakt had nog steeds in mijn lijf voor klachten zorgde. Ook diverse overgevoeligheden maakten dat mijn immuunsysteem steeds “aan “ stond. Maar wat mij het meeste is bijgebleven is dat we samen op onze tenen rondjes liepen in de praktijk. Haha dat was best een raar gezicht. Pas bij het zesde rondje viel het kwartje: op je tenen lopen is heel vermoeiend, en ik liep al heel mijn leven op mijn tenen. Altijd voorzichtig en rekening houdend met iedereen behalve mezelf.

Inmiddels gaat het heel goed met mij. De Pfeiffer is in balans gebracht, ik heb geluisterd naar wat mijn lichaam aangaf en een kleine aanpassing in mijn voeding doorgevoerd. Ik slik extra vitamine D en gebruik omega 3 olie. Verder ben ik veranderd van baan en heb nu een hele leuke baan die me energie geeft in plaats van kost. Ook de oefeningen en het bewust ademhalen doe ik trouw.

Ik ben Ester ontzettend dankbaar voor alle wijsheid die ik heb meegekregen, maar bovenal voor de tijd en oprechte aandacht die je aan mij gaf! Dank je wel.