Praktijk@BalansConsult

Consult

Kinesiologieconsult

Een Kinesiologie consult geeft jou inzicht in de oorzaak van je klacht of vraag. Door middel van de spiertest vertalen (of vertolken) wij namelijk de wijsheid die al in jou zit.
Een consult vindt meestal plaats in de praktijk, maar kan ook via Skype of video-bellen. Op deze site vind je meer informatie over Kinesiologie, de spiertesten en de thema’s waar wij mee werken.
Bel, mail of app ons als wij jouw tolk/vertaler mogen zijn.

Coaching

Begeleiding in jouw persoonlijke groei kan met een speciaal coachingsconsult. Ook begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling in je werk kunnen wij geven.  Vraag ons om meer informatie.

Live The Connection Coaching

Live The Connection is een zeer krachtige methode die alle vormen van stress in je leven aan kan pakken. Dat aanpakken doe je in wezen zelf. Ik begeleid je door de processen heen om snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus. Klik hier voor meer informatie over deze methode.

Kort consult

Wil je graag dat wij iets voor je uittesten of maken, en is daar geen uitgebreid consult voor nodig? Dan helpen wij jou graag in een kort consult. (max. 30 min). Misschien wil je laten uittesten hoe je lichaam reageert op een bepaalde (voeding)stof of wil je weten op welk tijdstip je een supplement het beste kunt innemen.
Ook kunnen wij een persoonlijke Bloemenremedie op maat voor jou maken.
Wij doen dit met dezelfde aandacht in een kort consult.

Leefstijl coaching

Begeleiding en advies in een voor jou gezonde leefstijl. Op zoek meer vitaliteit? Als OERsterk coach hebben wij een apart traject om jou persoonlijk te begeleiden op weg naar een beter/fitter en vitaler leven. Boek ons OERsterk consult.