Praktijk@BalansMarlies Kooijman

Marlies Kooijman

Marlies integreert haar brede interesse en wijsheid graag in haar werk als kinesioloog en natuurgeneeskundig therapeut. Tevens gebruikt ze daarbij de kennis die ze opdoet tijdens de (aanvullende) opleidingen die ze volgt. Ze combineert verschillende therapieën en zoekt zo voor iedere client de passende begeleiding.

Samen met iedere client zoekt zij het persoonlijke pad voor verandering en of herstel. Zij motiveert en stimuleert tijdens het proces, zoekt naar de individuele mogelijkheden en behoudt het overzicht. Ze geeft iedereen de aandacht en warmte die nodig is, met respect en grote zorgvuldigheid.

Voor coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kan je ook bij haar terecht.

 

Kinderen en Pubers

Marlies werkt graag met kinderen en pubers. Veel kinderen van nu leren en denken in beelden, zij geeft hen graag uitleg hierover. Zij is tevens coach Ik Leer Anders, een methode voor beelddenkers.

Bij het begeleiden van kinderen maakt zij ook graag gebruik van de Prikkelstorm coachingskaarten.

 

Stress in je leven

Sinds 2021 is Marlies ook Live The Connection Coach, een prachtige methode om stress in je leven aan te pakken op vele niveaus. Meer over deze methode is te vinden onder deze link.

 

Een gezonde leefstijl en vitaliteit

Sinds 2020 is Marlies ook Master OERsterk coach vanuit deze expertise kan zij goed begeleiding geven in het vinden van een gezonde leefstijl en vitaliteit.

 

Trainingen/workshops

Naast haar werk in de praktijk geeft ze trainingen, lezingen en workshops o.a. op het gebied van spiertesten, beelddenken en een gezonde leefstijl, om op deze manier ook anderen te laten delen in haar kennis.