Praktijk@Balans

Ester de Bruin

Ester de Bruin

Zoals haar naam staat voor een scheikundige verbinding, zo wil Ester ook graag een verbinding zijn; tussen de reguliere en natuur-geneeskundige kijk op de mens. Een verbinding tussen ouder en kind, tussen je hoofd en je lichaam.

Met haar achtergrond als verpleegkundige pakt ze ook de ingewikkelde medische problemen op en bekijkt vanuit de natuurgeneeskundige hoek wat daar de (aanvullende) mogelijkheden zijn. Mensen helpen om inzicht te krijgen in wat je lichaam of je klacht je te vertellen heeft vind ze ontzettend mooi werk om te doen.

Elk jaar zoekt Ester zelf, of samen met cliënten  uit of er iets in de natuur veranderd is van energie waardoor mensen met hooikoortsklachten weer last krijgen. Meestal is één herhaling consult voldoende om de hooikoortsklacht te elimineren.

Ester heeft een warme persoonlijkheid en die warmte vind je ook terug in haar behandelingen. Met liefde en passie zoekt ze naar de beste oplossing en begeleiding voor jong,  jong volwassenen en ouder. Ze vindt het belangrijk om rustig de tijd voor iedereen te nemen.

De workshop remedie maken geeft Ester graag.